M Szabó Éva vagyok. 42 éves, eredetileg szociálpedagógus, korábban leginkább a kereskedelem és média területén dolgozó, jelenleg fotózással  és grafikai tervezéssel foglalkozó, 1 kisfiú édesanyja és Wales-ben háztartást vezető feleség.

 

8 éve fotózom ételeket. Kezdetben tortákat készítettem természetes alapanyagokból, ezekkel a munkáimmal találkozhattatok a Torta Természetesen oldalon – ami azóta már megszűnt – és néhány online vagy nyomtatott magazinban is.

 

2013 -2015 : Tortadíszítés magazinban – rovatvezető
2014-2015:  Cívishír (online hírportál) – saját rovat
2014-2015: Cíviscafé (nyomtatott sajtó – saját rovat
2013-2015: Kifőztük gasztromagazin – tag

2017-2019:  Vacsorakódex magazin

Egyéb megjelenések: Blikk nők

 

Ötéve Walesben élek a kisfiammal és a férjemmel, innen írom a recepteket és igény szerint innen dolgozom különböző kiadványoknak is.

 

Az evamszabo.com oldalon találkozhattok egészséges, finom, – ételallergia miatt – mentes, ám rendkívül változatos receptekkel, amiket örömmel főzhetünk, süthetünk és örömmel fogyaszthatunk.
Az odalon kerülöm az egyoldalú -, divatos diétákat, leginkább a változatosságra, mértékre és egyensúlyra törekszem az ételeknél.

 

A főzésen túl nagyon fontosanak tartom, hogy a nők saját magukat ne eltúlzott, a média által kreált, egészségtelen kinézetű ideálokhoz mérjék, hanem fogadják el és szeressék testüket. Főzzenek, egyenek örömmel és ne stressz övezze a táplálkozást az életükben.

Ezt a látásmódot szeretném átadni minden olvasónak. Felhívni az önelfogadásra a figyelmet, a természetes, tökéletlen test szépségére, a stresszmentes étkezés egészségmegóvó tulajdonságának fontosságára.
Hiszem, hogy az egészséges táplálkozás az önelfogadással kezdődik,téves ideálok kergetésének elhagyásával és örömteli étkezésekkel. Ez a kezdet ahhoz, hogy tudjunk figyelni a saját igényeinkre, megfelelően óvjuk, szeressük testünket és egy kiegyensúlyozottabb, mértékletesebb étkezéssel, megfelelő mozgással olyan életvitelt tudjunk kialakítani, ami leginkább a saját önbecsüléünket és a teljesebb életminőségünket táplálja.

Kívánok kellemest böngészést az oldalon és örömteli főzést a konyhákban!

 

M Szabó Éva